Ook in 2024 aanwezig

DJ Fire King

DJ Fire King

Over het DJ-team

Dit is het leukste en gekste DJ-team van het noorden! De DJ Fire King show spijkert sinds 2010 hard aan de weg om van elke: trouwerij, themafeest en festival een onvergetelijk feest te maken. In 2023 is dat bij ons goed gelukt, maken ze er in 2024 net zo’n knallend feest van?

Bekend van:

Oktoberfest Drachten

Oerrock

Champino

Tentfeesten

Trouwerijen

Schoolfeesten

Als er één DJ-team is dat de dansvloer sneller vult dan een bierpul op Oktoberfest, dan is het DJ Fire King wel! Dit dynamische collectief mixt ervaring met een onuitputtelijke energie, en het resultaat is een feestje waarbij je, in dit geval, je lederhosen of dirndl wel móét aantrekken. Ze nemen je mee op een muzikale achtbaan: van guilty pleasures waarbij je stiekem de lyrics uit volle borst meezingt, tot iconische muziek die iedereen kent.

Met een mix van verschillende stijlen en een onfeilbaar gevoel voor wat de menigte wil, is DJ Fire King niet zomaar een act – het is een ervaring. En laten we hun fantastische crew niet vergeten, die op de achtergrond zorgt dat alles soepel loopt, alsof ze de olie in de feestmachine zijn.

DJ Fire King zorgt dat de stemming er altijd ‘gemütlich’ in zit! Proost op een nacht om nooit te vergeten!