Veelgestelde vragen

Hier vind je handige antwoorden en nuttige informatie over ons feest. Prost!

Vragen? Wij hebben antwoorden!

Antwoorden op jouw vragen

Het Oktoberfest vindt plaats in de Snij Noord Hal, gelegen op Sportlaan 10, 9203 NV Drachten. Het evenement staat gepland op 5 oktober 2024. De deuren gaan open om 17:45 en we starten om 18:00 met het feest!

Om tickets te kopen voor het Oktoberfest, kun je verschillende typen tickets vinden, waarvan de prijzen variëren afhankelijk van het moment van aankoop. Early bird-tickets zijn goedkoper dan dezelfde tickets die op een later moment worden gekocht. Voor alle informatie over de verschillende tickets, volg de link hieronder.

Ja, er is een leeftijdsgrens voor de toegang tot het Oktoberfest. Toegang is alleen toegestaan voor personen van 18 jaar en ouder.

Hoewel we het idee van het meenemen van je eigen bierpul heel geinig en verleidelijk vinden, is het antwoord helaas “nee”. Eigen bierpullen zijn niet toegestaan op het Oktoberfest.

Ja, er is een garderobe geregeld direct bij de ingang van het Oktoberfest. Hier kun je al je belangrijke spullen achterlaten, zodat je onbezorgd kunt genieten van het feest. Maar vergeet niet om je dirndl en lederhosen aan te houden! 😉

Ja, er is genoeg parkeergelegenheid beschikbaar op slechts 2 minuten afstand van de hal aan de Sportlaan. Je kunt gemakkelijk je auto parkeren in de nabije omgeving van het Oktoberfest.

Absoluut! Er zijn speciale optredens gepland tijdens het Oktoberfest. Je kunt genieten van optredens van Der Kleino, Die Lustigen Moeflons Musikanten en DJ Fire King! Zij zullen voor de muzikale sfeer zorgen tijdens het evenement.

Tijdens het Oktoberfest zal er gewerkt worden met een muntensysteem. Bij bepaalde tickets ontvang je ook munten bij het begin van het feest. Deze munten kun je gebruiken voor het kopen van drank en eten op het evenement.