Bier, bradworst & muziek

Meer informatie

Vanaf 18 jaar!

Wat staat je allemaal te wachten?

Prachtige line-up

Authentiek Oktoberfest eten

Betalen met munten

Statiegeld pull

Gratis taxi naar de kade

Gratis entree bij Champino

Wat staat je te wachten op het Oktoberfest in Drachten? Nou, hou je maar vast, want we hebben een avond vol dampende live muziek, verrukkelijke traditionele Duitse lekkernijen, verrassend lekker bier en te gekke spellen in petto! We hebben een entertainmentprogramma samengesteld dat zo swingend is dat stilzitten echt geen optie meer is. Dit wordt het meest spetterende Oktoberfest van het jaar!

Onze tickets

We hebben verschillende type tickets. Benieuwd naar welke tickets we hebben en verdere informatie hierover? Bekijk dan onze ticket pagina, daar vind je alles wat je nodig hebt.

Line-up

Onze artiesten

Kom naar ons Oktoberfest en geniet van een onvergetelijke line-up! The Der Kleino, Die Lustige Moeflons Musikanten en DJ FireKing zullen de hal omtoveren tot een gezellig feest voor iedereen. Trek je lederhosen en dirndls aan, proost met je bierpullen en beleef deze avond vol feest en vermaak! Mis dit niet!

Authentiek

Oktoberfeest eten

Het Oktoberfest is niet compleet zonder voedsel. We hebben daarom overheerlijk eten geregeld zodat je de hele avond geen honger hoeft te hebben. Zin om bij ons je avondeten te halen? Dat kan! Om 17:45 is de hal voor je geopend.

Vragen over het eten? Stuur ons dan gerust een bericht!

Betalen

Het muntensysteem + statiegeld pull

Je ziet het tegenwoordig overal. Betalen met munten in plaats van met contant geld. En 1 munt inleveren voor het gebruik van een pull. Ook wij gaan dit systeem inzetten tijdens het Oktoberfest.

We doen dit om te voorkomen dat er pullen verloren gaan of dat de grond bezaaid ligt met lege pullen. Dat is voor niemand leuk!

Bij het halen van een nieuwe drankje kan je je pull inleveren en krijg je weer een schone pull of beker terug. Na afloop kan je er voor kiezen om de pull in te leveren voor een flugel of dat je geld wil doneren aan een goed doel.

Gratis!?

Geen zorgen, het feest gaat door

Ja je leest het echt goed!

We hebben speciaal voor onze gasten geregeld dat je na afloop van het feest, om 00:30 uur, gratis met de taxi naar de kade wordt gebracht. En daar bovenop mag je ook nog gratis bij Champino naar binnen! Hierdoor wordt je volledig ontzorgd en kan je het feest lekker doorzetten.

Bij Champino mag je naar binnen als je verkleed bent of bij het tonen van de QR code waarmee je ook bij ons naar binnen mocht gaan.