Bestel hier

JOUW TICKETS

Aanrader!

Ga jij voor een Tafel ticket?

Gegarandeerd met je vrienden zitten aan één tafel, wie wil dat nou niet?

Bij een Tafel ticket bestel je in één keer 8 tickets zodat iedereen met een eigen QR-code binnen kan komen. Wij zorgen dat er een tafel is gereserveerd met jouw naam er op en dat er 40 muntjes voor jullie tafel klaar liggen. Voor de vroege boeker is de prijs ook nog eens verlaagd!

Gratis taxi!

Na afloop staat er een taxi voor je klaar die je gratis naar de kade in Drachten brengt!

Gratis entree!

Gratis bij Champino naar binnen! Blijf je verkleed? Dan kom je sowieso gratis binnen. Zo niet? Laat dan je QR code zien en de deur gaat ook voor jou open.

Early Brid

Ben jij er vroeg bij? Dan krijg je korting! De Early bird korting eindigt 15 augustus om 18:00

Tafel

Bestel gelijk voor 8 personen en wees verzekerd van een eigen tafel!

Losse tickets

Garantie op gezelligheid!

Informatie

Over onze tickets

Let op; dit is een 18+ feest, leeftijd wordt gecheckt bij de ingang.

Oktoberfest Tafel Ticket

Wanneer je een Tafel ticket besteld, bestel je eigenlijk 8 losse tickets tegen een interessante prijs. Daarbij kan de hoofd-boeker ook nog eens 40 consumptie munten voor de hele tafel afhalen! Een ideale manier om samen met je vrienden te genieten van de bruisende sfeer. Ook zit er een gratis taxirit naar de kade mét entree tot Champino bij je kaartje inbegrepen.

Oktoberfest Losse Ticket 

Geen tafel, geen probleem! Met een enkel ticket voor ons Oktoberfest sta je de hele avond klaar om te dansen en te feesten. Laat je meeslepen door de opzwepende muziek en geniet van de vrolijke sfeer. Ook zit er een gratis taxirit naar de kade mét entree tot Champino bij je kaartje inbegrepen.